Spark Tech Lab Weert

Het Spark Tech Lab is een regionaal techniekatelier voor primair en voortgezet onderwijs. Schoolgroepen vinden in het Spark Tech Lab alles om invulling te geven aan hun technieklessen; alle apparatuur, van boormachines tot laser cutter, is aanwezig, evenals begeleiding. In het Spark Tech Lab kunnen de leerlingen de complete productielijn of een deel hiervan doorlopen: van bedenken en ontwerpen tot bouwen en testen.

Summerskool & Science show

Fijn he, vakantie? Even geen school en lekker zelf weten wat je gaat doen. Vind jij ’t leuk om zelf dingen te maken? Dan is de Summerskool in het Spark Tech Lab in Weert echt iets voor jou! In de week van maandag 29 augustus t/m 2 september kun je meedoen met een vijftal verschillende activiteiten.

Professor Bruyn - Workshops Spark Tech Lab Weert

Deze zomer is er ook een speciale gebeurtenis: professor Bruyn komt op maandag 29 augustus op bezoek. Hij heeft al z’n kostbare tijd vrijgemaakt om in het Spark Tech Lab z’n ontdekkingen met jullie te delen. Met proefjes, rook en allemaal andere spectaculaire dingen laat hij zijn uitvindingen zien. De Show van Professor Bruyn is voor alle leeftijden, van de jongste tot de oudere uitvinders.

Voor alle activiteiten geld: maximaal 30 deelnemers, en vol = vol. Bekijk snel het programma en meld je snel aan voor een of meerdere activiteiten via de Ticketshop!

 


 

Meer informatie

Volop ruimte voor unieke projecten

DSCF2867-Small-150x150  DSCF2886-Small-150x150  DSCF2853-Small-150x150

Naast een aantal vastomlijnde activiteiten, die u kunt boeken voor uw klas, is de opzet van het Spark Tech Lab er vooral op geënt scholen invulling te laten geven aan een eigen techniekproject. Heeft u een specifiek project in gedachten of alleen nog een idee van een onderwerp, waarmee u verder aan de slag wilt? Neem dan contact op met het Spark Tech Lab! We gaan graag met u in gesprek om uw project, in overleg, in een interactieve vorm te gieten en vervolgens uit te voeren met behulp van de faciliteiten in het Spark Tech Lab.