Het Spark Tech Lab is een regionaal techniekatelier voor primair en voortgezet onderwijs. Schoolgroepen vinden in het Spark Tech Lab alles om invulling te geven aan hun technieklessen; alle apparatuur, van boormachines tot laser cutter, is aanwezig, evenals begeleiding. In het Spark Tech Lab kunnen de leerlingen de complete productielijn of een deel hiervan doorlopen: van bedenken en ontwerpen tot bouwen en testen.

Workshops meivakantie

Op dinsdag 25 & woensdag 26 april 2017 ben je van harte welkom voor de workshops Urban Timmeren en Mini Vlotten Race. Lees snel verder en… meld je aan!

 

Meer informatie

Wil jij als eerste het laatste nieuws ontvangen van Spark Tech Lab? Als eerste weten wanneer er een nieuwe workshop, open dag of andere activiteit is? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Volop ruimte voor unieke projecten

DSCF2867-Small-150x150 DSCF2886-Small-150x150 DSCF2853-Small-150x150

Naast een aantal vastomlijnde activiteiten, die u kunt boeken voor uw klas, is de opzet van het Spark Tech Lab er vooral op geënt scholen invulling te laten geven aan een eigen techniekproject. Heeft u een specifiek project in gedachten of alleen nog een idee van een onderwerp, waarmee u verder aan de slag wilt? Neem dan contact op met het Spark Tech Lab! We gaan graag met u in gesprek om uw project, in overleg, in een interactieve vorm te gieten en vervolgens uit te voeren met behulp van de faciliteiten in het Spark Tech Lab.